Алкохолът отново надви съквартирантите във VIP Brother

Евгени Минчев пък нападна грозно Йорданка Христова
Обновена: 13 окт 2014 14:36 | 10 окт 2014 09:15, Александър Попов
42
Алкохолът отново надви съквартирантите във VIP Brother
Тити се появи да спасява мисията. Снимка: VIP Brother

Алкохолът отново стана причина за орязване на бюджета за храна в къщата на VIP Brother.

Съквартирантите получиха своята седмична мисия "ТКЗС", която ги раздели на бригадири и животни. Евгени Минчев, Йорданка Христова, Кали, Жени Калканджиева и Тити Папазов определиха кои ще сложат костюми и ще влязат в ролите на прасета, кокошки и крави.

Животните трябваше да изтърпят спане в слама, буболечки, трябваше да се борят за окачен във въздуха салам, който не успяха да си вземат.

Текезесарските условия изнервиха плеймейтката Елена Кучкова и Зорница Линдарева, които бяха на крачка да саботират мисията.

Биг Брадър пък провокира участниците с бутилка розе в хладилника, като пред алкохолното изкушение се предаде Wosh MC. Той наруши забраната за пиене, други пък отказаха да носят животинските костюми, което доведе до орязване на бюджета за храна.

Последваха скандали, което наложи преобразяването на Тити Папазов като прасе, за да спасява играта. Той успя да надъха разединените съквартиранти в ТКЗС-то, които му обещаха да действат като отбор.

Скандали не липсваха и сред бригадирите, като този път Евгени Минчев нападна Йорданка Христова. Мислейки, че тя настройва хората срещу него, той използва нелицеприятни епитети, които не бяха спестени от продуцентите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: VIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
11
 
! Отговори
само цска преди 9 години
ама ходи му на тренера свинската униформа а?
16
5
 
73
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Чуйте извратени ***. Когато имаше ТКЗС -имаше работа на хората от селата .Земята се обработваше на 100%. България изнасяше ,а не внасяше селскостопанска продукция.В българските села имаше училища ,детски градини , имаше живот.Какво е сега ? Мъртвило.Такива като вас -облечени с власт унищожиха ТКЗС -тата ,а с това и българското село,което означава ,че унищожават и БългарияВ "гроба ще се обърнат"нашите възрожденци ,нашите предци ако видят "бозата" която смърди всяка вечер по ТВ.
15
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колкото и да му правите реклама на това не го гледам и нямам желание да го гледам.
14
4
 
12
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
ВИНПРОМ е най-влиятелната организация у нас , но още нямат партийна стратегия и план за Евразийския съюз , където пият здраво .
13
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Съквартирантите получиха своята седмична мисия "ТКЗС", която ги раздели на бригадири и животни."Аз ТКЗС като българска дума го разбирам като земеделска партия. Но явно собственниците и продуцентите на тази хамериканска телевизия си мислят друго и са решили да си спретнат някакво извратено ТКЗС. Явно за тая хамериканска медия да оприличаваш хората на животни в някакво си тяхно преверзно ТКЗС е нормално. Явно за тях- продуцентите и собственниците- е нормално да обиждат земеделците на животни.
12
2
 
19
 
! Отговори
шеф Манчев преди 9 години
Ам, да им *** мамата тогава !
11
2
 
33
 
! Отговори
Бургазлия преди 9 години
И после тези хора ще заявят, на поредното сутрешно интервю, че българите сме страшно завистливи и само обиждаме "звездите" си. В България прасетата полетяха като комети, но ако това са звезди - предпочитам да живея под земята.
10
4
 
16
 
! Отговори
никоя преди 9 години
не е виновен само алкохолът. дъртата истеричка Воче отново беше във фаза сноши, без да е близнала и капка алкохол.
9
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"А, бе, не ме занимавай с глупости, бе!" казваше един известен българин. :) Кой нормален човек ще седне да гледа "сеир" на простотиите на добре платени "герой"?
8
5
 
11
 
! Отговори
иви преди 9 години
когато парите говорят и боговете малчат
7
3
 
15
 
! Отговори
Асен преди 9 години
Who cares?
6
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мен ме е срам да ги гледам как се излагат, а тях как не ги е срам да го правят.... не знам...
5
3
 
7
 
! Отговори
Georgi преди 9 години
Vuobshte kato gledam elita na Balgaria i mi se plache.. Nqkakvi selqni kato toq Minchev i kakvi li ne.. Za kapak masata sa absolutni alkoholici i edinvstveno Titi Papazov si me kefi.
4
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еб***си звездите, еб***си чудото! Сякаш най-гнусната *** е събрана там! Изключая Тити Папазов, защото той нееднократно се е доказвал като Човек!
3
0
 
40
 
! Отговори
най-интелигентния преди 9 години
Какво става със симпатичното магаренце? Най-интелигентния участник в предаването!
2
2
 
23
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Ха-ха ! Кой го интересува ?
1
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
този Минчев се мисли за царска особа а всъшност е * от пазарджик. да си ходи у село и да пасе кравите. чудя се на съквартирантите защо още не са му теглили един бой по селски